Linija koja se sastoji od lopata i malih lopata osmišljena je kako bi zadovoljila potrebe pizzadžija koji rade pizzu na napuljski način, u tradicionalnoj napuljskoj peći na drva koja dostižu temperaturu od 500 stupnjeva i peku veliki broj pizza. Disk od tijesta obično izlazi na lopata s obje ruke, a zatim se jako rasteže i razvlači do krajeva lopata. Bušenje glave za guljenje funkcionalno je za ove pokrete: dizajn, kružni oblik i količina rupa omogućuju idealno otpuštanje brašna, s obzirom na gestualni rad napuljske tradicije.
Lopata za pizzu na napuljski način:
- sve od eloksiranog aluminija;
- ojačana glava za izdržavanje najintenzivnije topline;
- lagana ručka serije Azzurra;
- 3 zakovice koje osiguravaju stabilnost i otpornost;
- rupe s kružnim dizajnom kako bi se omogućilo oslobađanje brašna;
- prilagodba naziva linije napravljena laserskim graviranjem.