Perforacija olakšava rad jer višak brašna ili griza može curiti iz pizze. Time se sprječava da brašno/griz zagori u pećnici za pizzu, što bi negativno utjecalo na okus. Perforacija također osigurava manje trenja, pa pizza bolje klizi s lopate.
Budući da je ova lopata za pizzu posebno izdanje povodom proslave 60. godišnjice Ceruttija, ova kora za pizzu je posebno perforirana. Perforacija podsjeća na klasje, a novi raspored rupica omogućuje još bolje istjecanje brašna/griza.
proizvedeno u Italiji
okrugla verzija
Povlačenje pizze je lakše
Posebno izdanje
s posebnom perforacijom
Brašno može bolje curiti
za zahtjevnije korisnike
izrađen od anodiziranog aluminija
vrlo otporan na koroziju
visoka mazivost
trostruko zakivanje
crvena ručka
dvije veličine lopata: 33 i 36 cm Ø
četiri duljine ručke: 30, 60, 120 i 150 cm
Lopatica za pizzu za mnoge pećnice za pizzu
Ooni
Verzija Ø 33 cm – za Koda 12, Karu 12 i Fyra 12
Verzija Ø 36 cm – za Koda 16, Karu 16 i Pro 16
Verzija Ø 33 cm – za sve modele P134
Verzija Ø 36 cm – za sve modele P150
Naravno, ovu lopatu za pizzu možete koristiti i u pećnicama za pizzu drugih proizvođača – ali obratite pažnju na dimenzije vaše pećnice.
Što je “anodizacija”?
Anodizacija je posebna površinska obrada aluminija koja lopatu za pizze čini posebno skliskom i izdržljivom. Osim normalne eloksacije, postoji i tvrda eloksacija. Time se stvara još deblji zaštitni sloj, što lopatu za pizzu čini još izdržljivijom. (Tvrdi) anodizirani poslužavnik za pizzu posebno je kvalitetan i dugo će vas vjerno služiti pri pečenju pizze.
O Ceruttiju
Tvrtku Cerutti Inox, koja je i danas u obiteljskom vlasništvu, osnovao je Serafino Cerutti 1960. godine i od tada je stalno rasla zajedno s asortimanom proizvoda. Cerutti se prvenstveno specijalizirao za proizvodnju metalnih predmeta za kućanstvo i proizvoda za hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Cerutti se oslanja na visoku kvalitetu i posebnu površinsku obradu za mnoge proizvode.